Actualitate

Sfârșit CUMPLIT pentru un șofer de TIR la Bucea! A pierit STRIVIT de roțile mastodontului

Un eveniment rutier nefericit s-a petrecut, sâmbătă seară, pe DN1 E60, pe raza localității clujene Bucea, la coborârea de pe Piatra Craiului.

Sfârșit CUMPLIT pentru un șofer de TIR la Bucea! A pierit STRIVIT de roțile mastodontului, sursă foto: Facebook Info Trafic jud. Cluj Sfârșit CUMPLIT pentru un șofer de TIR la Bucea! A pierit STRIVIT de roțile mastodontului, sursă foto: Facebook Info Trafic jud. Cluj

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul unui autotren, care se deplasa din direcția Oradea înspre Cluj-Napoca, a oprit pe partea carosabilă pentru a remedia unele defecțiuni tehnice ale vehicului. În momentul în care se afla sub TIR-ul pornit, autovehicului s-a deplasat pe direcția înainte.

Conform ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj al SAJ au fost alertate ca urmare a tragicului eveniment. Pompierii au găsit la fața locului autotrenul oprit pe una dintre benzi și șoferul acestuia prins sub una dintre roțile vehicului.


Salvatorii au calat roțile camionului și au ridicat roțile de pe persoana respectivă, însă, din păcate, aceasta prezenta traume incompatibile cu viața, fiind constatat decesul. Victima este un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Bucșani, județul Dâmbovița.

Etichete: decedat tir bucea
Ultimele Stiri
abonare newsletter