Actualitate

Boc, supărat pe autorităţile de la Bucureşti după contestaţia de la Metrou: "Din păcate statul nu ne ajută! Nu îşi respectă termenele"

Emil Boc a reacţionat după ce Comisia Națională pentru Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a blocat construcția metroului în Cluj, după ce a aprobat, excluderea din proiect a asocierii Metrans- Systra -SWS Engineering Spa.

Metroul din Cluj-Napoca a debutat greoi cu o primă contestaţie şi cu o plângere la Curtea de Apel Bucureşti din partea celor de la Metrans în urma excluderii neaşteptate pentru toată lumea. Emil Boc nu a dorit să vorbească foarte mult despre subiect şi şi-a îndreptat atenţia mai mult către autorităţile statului care nu şi-au respectat termenele în acest proiect.

"Comisia de licitaţie se va întruni astăzi şi mâine şi vor lua o decizie după această contestaţie. Fiind o lucrare foarte importantă, aproximativ 10 milioane de euro, ne aşteptam la o contestaţie. Nu vreau să dau un verdict înainte, deoarece există o comisie de licitaţie care va da verdictul conform legii. Nu este un capăt de lume că se contestă o procedură, deoarece este un lucru legal. Sper doar că autorităţile statului să respecte termenele pentru că la CNST nu am primit verdictul în 30 de zile cum era normal şi au trecut aproape 50 de zile. Noi dăm certificatul de urbanism în 24 de ore, nu 30 de zile cum e normal. Din nefericire statul nu respectă termenele uneori, iar acest lucru împiedică foarte mult lucrurile.", a declarat Emil Boc.
 

Etichete: metrou cluj emil boc
Ultimele Stiri
abonare newsletter