Actualitate

Cuplurile de aur ale Clujului au fost premiate

Cuplurile clujene care au ajuns la 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite, vineri, în cadrul unui eveniment festiv.

Cuplurile de aur ale Clujului, premiate de municipalitate, sursă foto: Facebook Emil Boc Cuplurile de aur ale Clujului, premiate de municipalitate, sursă foto: Facebook Emil Boc

„Am avut plăcerea de a participa la premierea a 51 de cupluri care au aniversat «Nunta de aur». În numele comunității noastre, am transmis un mesaj de mulțumire și apreciere, pentru exemplul pe care ni-l oferă și contribuția lor în toți acești ani la dezvoltarea orașului nostru”, a precizat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Premiul simbolic oferit de Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca celor care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă este în valoare de 1.000 lei, însoțit de o diplomă. Festivitatea de premiere a fost organizată la Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca.


Într-o lume în care este la modă să te căsătorești și să divorțezi la scurt timp după, există totuși familii care demonstrează că greutățile vieții pot fi depășite dacă există răbdare, înțelegere și încredere. CITEȘTE: „Lecții de viață de la Cluj: Cum să prinzi Nunta de Aur?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter