Actualitate

Sturzu îi ațâță pe clujeni: „Când rezolvați rușinea de la Pata-Rât, vin și vă țuc pe frunte!”

Mihai Sturzu, fostul solist al trupei Hi-Q, s-a cățărat pe „epopeea Clujului”, lansând o nouă serie de critici la adresa Clujului și a clujenilor.

Sturzu îi ațâță pe clujeni: „Când rezolvați rușinea de la Pata-Rât, vin și vă țuc pe frunte!”, sursă foto: captură video YouTube Mihai Sturzu Sturzu îi ațâță pe clujeni: „Când rezolvați rușinea de la Pata-Rât, vin și vă țuc pe frunte!”, sursă foto: captură video YouTube Mihai Sturzu

După ce a făcut mișto de fiascoul de la Kings on Ice, acolo unde multiplul campion olimpic la patinaj artistic Evgeni Plushenko a fost nevoit să patineze pe o gheaţă care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, Mihai Sturzu a publicat alte două clipuri în care a făcut glume pe seama orgoliului clujean. De data aceasta, fostul cântăreț a făcut aluzii la faptul că localnicii din Cluj-Napoca nu ar avea simțul umorului.

„Măi, nene, nimic nu este mai penibil în lumea asta decât să explici o glumă. Dovada că ironia mea nu este foarte departe de adevăr, este mulțimea de hateri care s-au aruncat în conturile mele social media și și-au luat block. Au confirmat că prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, eu făceam mișto de clujenisme. (...) Acum, sigur mă vor certa iarăși, că m-au dat la ziarele lor locale”, și-a început Sturzu „recitalul”.


„S-au supărat clujenii, a urmat jihadul clujenilor, m-au luat la înjurături. Ăștia sunt genul ăia de oameni cărora trebuie să le explici un banc. Cum ar fi să intri într-un bar de clujeni supărați, să le zici un banc. Ei nu înțeleg că un banc este o hiperbolă, o exagerare a realității, să râdem, că așa e frumoasă viața. Nu măi, ei sunt serioși, încruntați, n-are cum să fie!”, a continuat fostul solist al trupei Hi-Q.

Sturzu a amintit apoi de noul prim-ministru al Finlandei, Sanna Marin: „Sigur, sigur, sigur nu va ateriza pe aeroportul de mitici de la București, vai de capul nostru, va ateriza pe cel mai fain aeroport din România, țucu-te, unde-i ăla? No, poate la Cluj!”, dedicând apoi piesa „F*ck You” a lui Lily Allen. Ulterior, într-un alt clip, pe un ton mai serios, fostul social-democrat a lansat și o provocare clujenilor.


„Voi aveți o situație acolo la Cluj, se numește Pata-Rât. Cum sunteți voi așa deștepți, smart people în smart city, vă rog să rezolvați problema cu oamenii care trăiesc acolo, se spune Dallas acolo. Când rezolvați problema aia, care este o pată uriașă nu pe obrazul Clujul, pe al României, eu vin la Cluj, facem poze, ne distrăm, facem mișto de mine, vă pup pe toți pe frunte și viața e frumoasă”, a conchis Mihai Sturzu.

CITEȘTE ȘI: Mihai Sturzu face mişto de clujeni: „Îi foarte fain la Cluj! L-au pus pe Plushenko să patineze în piscină”. VIDEO

abonare newsletter