Actualitate

Mihai Sturzu face mişto de clujeni: „Îi foarte fain la Cluj! L-au pus pe Plushenko să patineze în piscină”. VIDEO

Mihai Sturzu, fostul solist al trupei Hi-Q, a făcut timp de zece minute glume pe seama clujenilor şi a evenimentului Kings on Ice.

Mihai Sturzu face mişto de clujeni: „Îi foarte fain la Cluj! L-au pus pe Plushenko să patineze în piscină”. VIDEO Mihai Sturzu face mişto de clujeni: „Îi foarte fain la Cluj! L-au pus pe Plushenko să patineze în piscină”. VIDEO

Sturzu şi-a început recitalul glumelor cu eşecul de la Kings on Ice, acolo unde multiplul campion olimpic la patinaj artistic a fost nevoit să patineze pe o gheaţă care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

„Clujenii au amenajat o piscină, nu un patinoar. Dar e foarte, foarte fain la Cluj!”, a fost începutul recitalului.


Politicianul şi-a îndreptat atenţia după acest moment către aglomeraţia din cartierul Bună Ziua, dar şi către aglomeraţia din timpul anului, precum şi liniştea din perioada verii.

„Când e TIFF, Electric Castle şi Untold e foarte fain la Cluj. O aglomeraţie de nu poţi arunca un ac. În timpul verii, când nu sunt festivaluri, pe la ora 20:00, vezi pe străzi două maşini şi un câine fără covrig în coadă”.


„Am stat acum doi ani la Cluj şi oamenii de acolo au câteva mituri, doar mituri. Mă, la Cluj îi fain, foarte, foarte fain. Am stat la un hotel în cartierul Bună Ziua. Au făcut ăia nişte blocuri de multe etaje cu distanţă mică între el. Oamenii ăia nu au soare, vezi ce face nevasta vecinului, dar clujenii dau mii de euro”, şi-a continuat recitalul.

Sturzu nu a iertat nici mirosul care apare uneori în perioada verii în zona Aeroportului.


„Dacă aţi fost vara la aeroport în Cluj, ştiţi că pute. Bă, pute, bă, dar pute într-un hal! Dar nu le poţi spune nimic clujenilor, că acolo îi fain, că putem zbura. Sunt clujenii ăştia ceva extraordinar, că pot zbura. Puteţi zbura în p*** cu satelitul, că la New York nu puteţi”, a mai spus fostul solist.

„Clujenii au amenajat o piscină, nu un pationoar. Dar e foarte, foarte fain la Cluj”.

Citeste mai mult: adev.ro/q2cvpm
„Clujenii au amenajat o piscină, nu un pationoar. Dar e foarte, foarte fain la Cluj”.

Citeste mai mult: adev.ro/q2cvpm

Ultimele Stiri
abonare newsletter