Actualitate

Clujenii, chemați la un Zumba caritabil. Cine poate veni? Toată lumea, de la mic la mare!

Clujenii sunt invitați, joi seară, să danseze pe ritmuri de Zumba pentru copiii dependenți de dializă.

Clujenii, chemați la un Zumba caritabil. Cine poate veni? Toată lumea, de la mic la mare!, sursă foto: captură video Facebook Emanuel Ungureanu Clujenii, chemați la un Zumba caritabil. Cine poate veni? Toată lumea, de la mic la mare!, sursă foto: captură video Facebook Emanuel Ungureanu

„Suntem mai buni și în 5 decembrie, nu doar de Crăciun? Astăzi, la ora 18:30, vă aștept să ne bucurăm de muzică, Zumba, jocuri pentru copii de la Golden Party, în incinta Transilvania College, mai precis, în sala International Ballroom, pe Aleea Băișoara din Cluj-Napoca”, este mesajul lui Emanuel Ungureanu, președintele Asociației pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”.

„Scopul: strângem bănuți, oricât de puțini, sunt primiți cu inimă largă de Asociația pentru Solidaritate și Empatie «Delia Grădinaru», asociația unde, ca voluntar, sprijin împreună cu inimoasa Comunitate Zumba din Cluj, peste 100 de copii și tineri dependenți de dializă din România!”, precizează Ungureanu.


În ordinea numerelor de pe tricou, ele/ei sunt instructorii Zumba care vor anima atmosfera la evenimentul de suflet care a devenit o minunată tradiție a orașului: Lia Sabău, Ștefana Ghiurco, Camila Marțian, Anca Dan, Alexandra Popovici, Raul Oltean, Ács Zita, Simina Stupar, Andreea Hariton, Mădălina Zbranca, Roxana Budișan, Mara Pop, Lorena Șerban, Ștefania Sabău, Anamaria Ivana.

„Mii de mulțumiri, Ramona Ige, ea este sufletul Zumbathonului, care nu poate să fie în prima linie în acest an, a născut un minunat bebe acum 2 săptămâni, dar s-a ocupat cu trudă ca acest proiect să fie un succes. Sofia, fetița mea, vă va cânta colinde și va vinde CD-ul «Vis de iarnă», bănuți cu care cumpărăm lemne de iarnă pentru doi tineri care fac dializă și sunt necăjiți”, mai transmite Emanuel Ungureanu.


CITEȘTE ȘI: Clujenii sunt invitați să danseze pe ritmuri de Zumba pentru copiii dependenți de dializă

Ultimele Stiri
abonare newsletter