Actualitate

Este oficial! Prețul carburanților se va modifica din 2020

Camera Deputaților a votat modificarea codului fiscal. Parlamentarii au decis, cu 280 pro și unul singur împotriva, eliminarea supraaccizei.

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a anunțat pe Facebook că a reușit o ”primă mare victorie” care ar putea fi una dintre ”cele mai bune vești de sărbătorile de iarnă” .

„Victorie la votul final din Camera Deputaților! Prețul carburanților se va ieftini la începutul lui 2020 pentru că supraacciza a fost eliminată!


Am reușit să eliminăm o măsură care a făcut viața amară multora dintre dumneavoastră. Astăzi a fost votul decisiv în plenul Camerei Deputaților. Cu majoritate de voturi, Camera a adoptat propunerea noastră legislativă de eliminare a supraaccizei la carburanți.

Consecința va fi că, de la începutul anului viitor, benzina și motorina se vor ieftini. Așa cum s-au ieftinit și după prima eliminare a supraaccizei, în perioada ianuarie-august 2017. Amintiți-vă că în iulie 2017, fără supraacciză, prețurile la benzină și motorină erau printre cele mai ieftine din Uniunea Europeană. Prin urmare, nu sunt niciun fel de motive să fie altfel după o nouă eliminare a supraaccizei.


Este o măsură reparatorie, în respectul românilor. Măsură pentru creșterea încrederii cetătenilor în stat, pentru creșterea nivelului de trai și a economiei.

Mulțumesc domnului Ludovic Orban, președintele PNL și premierul României, colegilor din PNL care au susținut această inițiativă care este și parte din programul nostru de guvernare.


Mulțumesc colegilor din Camera Deputaților pentru votul favorabil de astăzi”, a transmis Robert Sighiartău, Secretarul general al PNL

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter