Actualitate

Două femei și un bărbat au scăpat ca prin minune după un ACCIDENT GRAV în Tureni

Două femei și un bărbat au scăpat doar cu răni ușoare după un accident între un camion și o mașină.

UPDATE: „Accident pe DN1E60km 457+150 un conducător auto de  48 de ani din județul Suceava în timp ce se deplasa pe direcția Turda - Cluj Napoca cu un ansamblu de vehicule nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, motiv pentru care a acrosat un autoturism ce se deplasa în aceeași direcție și care  în urma impactului s-a răsturnat. În autoturism se aflau două pasagere ( 2 femei) de 45 de ani din Petroșani, respectiv de 51 din ani din Turda care au suferit vătămări.Conducătorul auto din autoturismul acroșat de  57 de ani din Turda. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier, produs în localitatea Tureni, în jurul orei 15.00.
Pompierii au găsit la locul evenimentului un autotren avariat și un autoturism răsturnat. Ocupanții acestora erau ieșiți din acestea.
Au fost consultați de echipajul SAJ un bărbat și două femei, care, se pare că au suferit afecțiuni ușoare. Femeile sunt transportate pentru investigații suplimentare la spital, bărbatul a refuzat transportul la spital.”, a transmis ISU Cluj.

Etichete: victime tureni accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter