Actualitate

Probă de foc pentru salvatorii clujeni, un bărbat a căzut în gol într-o fântănă

Intervenție salvatoare pentru un bărbat de 63 de ani, căzut într-o fântână, la o adâncime de peste 9 metri, pe strada Colinei din municipiul Cluj-Napoca.

Probă de foc pentru salvatorii clujeni, un bărbat a căzut în gol într-o fântănă, sursă foto: ISU Cluj Probă de foc pentru salvatorii clujeni, un bărbat a căzut în gol într-o fântănă, sursă foto: ISU Cluj

Potrivit ISU Cluj, un echipaj de pompieri, o ambulanță a SAJ și un echipaj de poliție au răspuns unui apel de urgență, înregistrat miercuri, în jurul orei 17:20, pentru a salva un bărbat, care căzuse într-o fântână, pe timpul unor lucrări de întreținere a instalației de aducție a apei din aceasta.

„Adâncimea considerabilă, aerul rarefiat și diametrul îngust (cca. 90cm) al fântânii nu au permis accesul salvatorilor la bărbatul rănit, care era însă conștient și putea comunica. Astfel, a fost realizată o succesiune de scări în interiorul fântânii, iar bărbatul, care s-a prins singur cu un brâu, asigurat cu o cordiță de salvare, a putut fi tras afară din fântână de către salvatorii și polițiștii prezenți la locul evenimentului”, se arată într-un comunicat remis de ISU Cluj.


Bărbatul a primit asistență medicală de la echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital. Aceasta se pare că a suferit o posibilă fractură la piciorul drept și escortații severe la palme și degete, transmit pompierii clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter