Actualitate

Tarcea îi linişteşte pe deţinătorii de abonamente de pe Calea Florești: „Vom reloca toate locurile de parcare”

Dan Tarcea, viceprimarul Clujului, a vorbit despre problema locurilor de parcare de pe Calea Florești.

Primăria Cluj-Napoca a anunțat la finalul săptămânii precedente implementarea unei noi benzi dedicate transportului în comun pe Calea Florești, între breteaua de coborâre de pe str.Bucium și str. Taberei, pe o lungime de 760 de metri.

Pentru a putea crea banda de dedicată transportului în comun pe Calea Florești, Primăria Cluj-Napoca a fost nevoită să schimbe formatul locurilor de parcare, iar pe unele să le mute. Dan Tarcea a vorbit într-o emisiune la radio despre întreagă poveste a locurilor de parcare cu abonament de pe Calea Florești:


"Din cele 33 de parcări cu abonament de pe Calea Floreşti, 16 au rămas pe aceleaşi poziţii, doar că s-au relocat de la parcări oblice la parcări paralele cu bordura, iar 17 parcări vor fi relocate. Zece dintre ele au fost deja relocate pe strada Taberei, iar şapte vor fi relocate până la finalul lunii. Căutăm soluţii pentru ca oamenii care au avut abonament să reprimească locul de parcare. Avem două propuneri în acest moment şi vom găsi o soluţie. Primăria îi va contacta pe cei care au avut abonamente pentru a întocmi toate actele după ce își vor primi noul loc de parcare.", a declarat Tarcea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter