Actualitate

TSD Cluj a lansat o petiție online pentru organizarea dezbaterii între Dăncilă și Iohannis

Dragoș Forgaci, unul dintre liderii TSD Cluj, a lansat o petiție online pentru organizarea unei dezbateri publice între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Președintele României a dat de înțeles că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale, iar acest lucru îi nemulțumește pe liderii din Partidul Social Democrat.

Tinerii Sociali Democrați Clujeni au mers chiar mai departe și au creat o petiție online pentru a-l convinge pe Klaus Iohannis să participe la această dezbatere publică.


„Oameni buni, în orice țară democratică există astfel de dezbateri menite a ne ajuta în alegerea candidatului la prezidențiale. Este inadmisibil ca președintele în funcție să refuze o dezbatere publică cu contracandidatul acestuia. Haideți să îi demonstrăm președintelui că poporul are nevoie de aceste dezbateri. Românii vor sa fie respectaţi pentru votul acordat și au nevoie de un președinte curajos, care să îi reprezinte cu demnitate și onoare.

Președintele Klaus Iohannis, cel care astăzi acuză că o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă este doar o manevră a PSD, nu era de aceeași părere și în 2014, când spunea despre DEZBATEREA ELECTORALĂ că este "Atât de necesară și așteptată de toți românii” şi îl făcea pe Ponta arogant”, este textul petiției gândită de Dragoș Forgaci.


abonare newsletter