Actualitate

La împlinirea a 100 de ani, un veteran de război a fost onorat de militarii clujeni la Negreni

Locotenentul în retragere Teodor Mihancea, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial, a aniversat venerabila vârstă de 100 de ani.

La împlinirea a 100 de ani, un veteran de război a fost onorat de militarii clujeni la Negreni, sursă foto: Facebook Divizia 4 Infanterie „Gemina” La împlinirea a 100 de ani, un veteran de război a fost onorat de militarii clujeni la Negreni, sursă foto: Facebook Divizia 4 Infanterie „Gemina”

Cu acest prilej, veteranul a fost sărbătorit de militarii Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, care i-au urat, cu respect și apreciere, „la mulți ani!”, sănătate și viață lungă alături de cei dragi locotenentului (rtr.) Teodor Mihancea, în cadrul unui eveniment organizat, duminică, în localitatea clujeană Negreni.

„Mărturie vie a istoriei greu încercate a țării noastre poartă cu mândrie, la reverul hainei, decorații militare. În ciuda vicisitudinilor vieții, și-a menținut spiritul vesel, ochii și zâmbetul luminându-i-se la fiecare urare primită. Și nu au fost puține. Ziua sa de naștere a fost sărbătorită de întreaga comunitate din Negreni”, se arată într-un mesaj al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.


Veteranul de război a fost onorat de membrii familiei, prieteni, vecini, primarul localității, Dorin-Constantin Manea, precum și reprezentanți ai Asociației Veteranilor de Război „Avram Iancu” a județului Cluj – general de brigadă (rtr.) Constantin Mancaș, președintele asociației, și colonel (rtr.) Sabin Husariu.

abonare newsletter