Actualitate

Accident TERIBIL la Plăiești! Mașini făcute praf, o tânără a pierdut lupta pentru viață

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, între localitățile clujene Plăiești și Bădeni.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a accidentului rutier produs între localitățile Plăiești și Bădeni, în jurul orei 11:00.

„Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit o autoutilitară și un autoturism puternic avariate. Conducătorul autoturismului, o femeie de circa 30 de ani, se afla încarcerată, cu multiple traumatisme severe și în stare de inconștiență”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Pompierii au acționat pentru descarcerarea persoanei, preț de aproximativ 15 minute, după care aceasta a fost predată unui echipaj al SAJ. În ambulanță, organismul slăbit de rănile suferite a intrat în stop, iar echipajul SAJ a început imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, polițiștii clujeni au confirmat ulterior decesul acesteia, precizând că este vorba despre o tânără de doar 21 de ani. De asemenea, o a doua femeie și un copil de 10 ani a fost consultați de echipajele medicale și au fost transportați la spital. Din fericire, aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți.


„Conform primelor cercetări, o conducătoare auto de 21 de ani din localitatea Plăiești, în timp ce conducea pe DC 82, pe raza localității Bădeni, pe fondul vitezei neadaptate (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 35 de ani, din Luduș, jud. Mureș. În urma impactului, a rezultat decesul conducătoarei și rănirea altor doi pasageri din același autoturism”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter