Actualitate

Un indicator rutier plin cu stickere CFR Cluj nu se mai vede noaptea: „Singurul loc în care le pot lipi fără să ia bătaie!” :)

Un clujean susține că un indicator rutier STOP din zona Gării nu se mai vede în condiții adecvate pe timp de noapte... din cauza abțipildurilor lipite de fanii campioanei.

Un indicator plin cu stickere CFR nu se mai vede noaptea: „Singurul loc în care le pot lipi fără să ia bătaie!” :), sursă foto: Facebook Info Trafic jud. Cluj Un indicator plin cu stickere CFR nu se mai vede noaptea: „Singurul loc în care le pot lipi fără să ia bătaie!” :), sursă foto: Facebook Info Trafic jud. Cluj

„Râdem și glumim... dar acest semn de circulație nu mai este reflectorizant pe timp de noapte sau ceață. Se află la intersecția străzilor Războieni cu Călugăreni!”, a precizat Cristian, pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj.

Între timp, indicatorul buclucaș plin cu stickere ale Peluzei Vișinii, galeria „feroviarilor”, a devenit motiv de tachinare între suporterii celor două mari rivale din oraș, CFR și „U” Cluj.


„Ultraserie, nu glumă!”, „Nu știu ăi’ din deal ce-i ultras” sau „Doar acolo pot pune și ei stickere fără să ia bătaie”, sunt câteva dintre comentariile postate de fanii Universității. În replică, un suporter al vișiinilor a punctat: „Acum o să cred că e drum cu prioritate, atât de mult schimbă situația!”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter