Actualitate

Sporturi montane în Făget! Escaladă, jocuri, tir cu arcul și călărit pentru copiii clujeni

În data de 26 octombrie, copiii sunt invitați să participe la workshopuri, jocuri și mult sport în aer liber, în Făget.

Sporturi montane în Făget! Escaladă, jocuri, tir cu arcul și călărit pentru copiii clujeni Sporturi montane în Făget! Escaladă, jocuri, tir cu arcul și călărit pentru copiii clujeni

Evenimentul „Sporturi Montane pentru Copii” este organizat pentru a șasea oară de către Asociația Cabane de Creastă Magashegyi Menedékházak Egyesület (ACCMME), în pădurea de lângă Cluj-Napoca, și se va desfășura în data de 26 octombrie, pe valea Gârbăului, în cadrul Competiției Făget Tour Fortech, ediția a 10-a.

Programul începe la ora 10:00, iar copiii vor putea participa la activități din cadrul atelierelor de Escaladă cu bine cunoscutele panouri și lăzi de cățărat, de Manufactură și de Jocuri de îndemânare pentru a putea dobândi și dovedi abilități de motricitate, coordonare și echilibru. În cadrul workshopului de Reciclare, copiii vor învăța ce înseamnă colectarea selectivă a deșeurilor și cum să o facă într-un mod corect, transmit organizatorii.


De asemenea, în cadrul atelierului de Tir cu arcul, participanții vor putea să nimerească (sau nu) ținta expusă. Se va putea călări și cu cai adevărați, iar cei care aleg Orientarea în alergare, vor trebui să parcurgă un traseu folosindu-se doar de o busolă și de o hartă. Cei care reușesc să treacă cu brio peste ateliere, vor beneficia de o mică supriză din partea organizatorilor.

Participarea este gratuită.

Etichete: workshop copii faget
Ultimele Stiri
abonare newsletter