Actualitate

Reprezentanții ISU Cluj, înfiorați de accidentul de la Suatu: „Sigur nu a cerut nimeni ajutor?”

Un accident rutier ce se putea transforma într-o adevărată tragedie a avut loc, luni dimineață, pe raza localității clujene Suatu.

Salvatorii au ajuns într-un suflet la fața locului, fiind informați prin apelul unic de urgență că ar fi vorba despre un accident cu mai multe victime în care au fost implicate un microbuz și un autoturism. Echipajul de pompieri a constatat că era vorba, de fapt, despre un autocar cu 40 de pasageri! În mod miraculos, NICIUNUL dintre pasagerii aflați în autobuz nu au solicitat consult medical, lucru care i-a surprins până și pe reprezentanții ISU Cluj.

„Am primit, în sfârșit, câteva fotografii de la accidentul de azi-dimineață (n.red. luni) din Suatu, și, sincer, după ce am văzut că de fapt autoturismul a fost prins răsturnat pe laterală între autobuz și parapetul șanțului, i-am mai sunat încă o dată (n.red. pe salvatorii de la fața locului) să-i întreb dacă sigur nu a solicitat nimeni ajutor medical”, se arată într-un mesaj transmis ulterior de ISU Cluj.


Din fericire, niciunul dintre pasagerii autoturismului sau al autobuzului nu a solicitat consult medical. Ei au fost întrebați pe rând de către pompieri dacă au nevoie de îngrijiri medicale și toate persoanele implicate în accident le-au dat asigurări că nu au suferit vătămări ca urmare a accidentului. Pompierii au sprijinit repunerea vehiculului pe roți, au asigurat măsuri pentru siguranța persoanelor implicate în accident și pentru participanții la trafic.

abonare newsletter