Actualitate

Aveți întrebări despre colectarea selectivă la Cluj? Puteți participa la întâlniri informative!

Periodic, la cinematografele Dacia și Mărăști sunt organizate întâlniri de informare împreună cu operatorii de salubritate deschise tuturor cetățenilor interesați de colectarea selectivă a deșeurilor pe 4 fracții: deșeuri reziduale/menajere, hârtie/carton, plastic/metal, sticlă.

Întâlnirile de informare cu privire la acest subiect continuă până la finalul anului, după calendarul de mai jos:

Cinema Mărăști:
14 noiembrie
12 decembrie


Cinema Dacia:
31 octombrie
21 noiembrie
5 decembrie

Întâlnirile sunt organizate de Serviciul Ecologie urbană din cadrul Primăriei-Napoca în colaborare cu operatorul de salubritate din municipiu.


În cartierele de blocuri (la asociațiile de proprietari) colectarea selectivă a deșeurilor se va face în recipienți de plastic colorați specific pentru fiecare fracție, amplasați la punctele de colectare.

În ceea ce privește gospodăriile individuale (case), colectarea selectivă a deșeurilor se va face în saci de plastic colorați specific pentru fiecare fracție, furnizați în mod gratuit de operatorii de salubritate. Deșeurile reziduale se vor colecta în pubela furnizată de operator.


Culorile specifice pentru pubele, respectiv saci menajeri pentru fiecare fracție sunt: deșeuri reziduale - negru, plastic/metal - galben, hârtie/carton - albastru, sticlă - verde.

Ultimele Stiri
abonare newsletter