Actualitate

Filtre de Poliție în tot orașul. Un tânăr A FURAT O MAȘINĂ de sub nasul proprietarului, aflat la volan!

Un tânăr este cercetat de polițiști după ce a furat o mașină și a fugit prin cartierul Gheorgheni. Culmea tupeului, șoferul era în mașină când tânărul a furat-o!

Filtre de politie in tot orasul pentru prinderea unui tanar care a furat o masina. Foto: arhiva

Potrivit polițiștilor, vineri, 4 octombrie, în jurul orei 12:30, un tânăr a încercat să fure mașina unei firme de curierat, aflată pe strada Teodor Mihali, cu cheia în contact și motorul pornit. Nu a reușit, pentru că a fost oprit la timp de șoferul mașinii, aflat în apropiere.

La scurt timp, tânărul a intrat pe locul din dreapta față al unui autovehicul staționat pe strada Slănic, deși șoferul se afla la volan. Când proprietarul mașinii a coborât pentru a-l da jos, tânărul s-a strecurat pe locul șoferului și a reușit să fugă cu mașina.


Toate echipajele de poliție aflate pe teren au fost alertate și s-au organizat filtre în oraș. Polițiștii de la Biroul Poliției Rutiere l-au depistat în trafic în Piața Cipariu și l-au oprit și imobilizat.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Gura Humorului (județul Suceava) a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, dar a refuzat și este audiat la sediul Poliției Rutiere.

abonare newsletter