Actualitate

Sâmbătă - ziua „zero” pentru „Cluj Arena”

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/30_ziua/03 inaugurare pista interior arena stadion _sc_11.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Clujenii sunt aşteptaţi să viziteze noua „bijuterie” a judeţului.

Momentul porţilor deschise le va oferi vizitatorilor şansa de a participa la tombole cu premii şi de a urmări jocuri demonstrative şi reprezentaţii de majorete.

Cel mai modern stadion al judeţului – “Cluj Arena” – va fi inaugurat oficial mâine, în prezenţa premierului Emil Boc. La inaugurarea noii arene a fost invitat şi preşedintele Traian Băsescu, însă acesta nu a confirmat încă dacă va veni la eveniment.


“Mâine (astăzi – n.r.) aflăm dacă participă şi preşedintele Traian Băsescu, dar premierul Emil Boc vine sigur. Trebuie să vedem pe unde să facem traseul de vizitare deoarece nu ştiu dacă pista va fi uscată şi trebuie să protejăm şi gazonul. Vom avea mulţi oameni de pază ca să nu se distrugă scaunele, parchetul şi alte lucruri”, a declarat ieri preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

Noul stadion, “Cluj Arena” va fi inaugurat oficial de către autorităţi mâine, 1 octombrie, la ora 11. Câteva ore mai târziu, de la ora 14 şi până după miezul nopţii, clujenii vor putea intra gratuit pe noua arenă sportivă a judeţului, putând vedea tot ceea ce noul stadion oferă sportivilor şi iubitorilor de sport.


Tombole şi surprize

Momentul porţilor deschise va oferi vizitatorilor şansa de a participa la tombole cu premii, de a viziona la instalaţia de afişaj momentele principale din construirea arenei sau de a urmări jocuri şi concursuri demonstrative susţinute de echipe de juniori, dar şi reprezentaţii de majorete. La punctele special amenajate vor putea fi achiziţionate materiale promoţionale oferite de către organizatori.


“Îi aşteptăm pe clujeni în număr cât mai mare. Sper ca vremea să fie îngăduitoare cu noi, iar cei care vor vizita «Cluj Arena» să se bucure de momentul finalizării acestui frumos obiectiv care, cu începere de la 1 octombrie va intra în patrimoniul tuturor clujenilor, devenind o adevărată carte de vizită pentru comunitatea noastră”, a mai declarat Alin Tişe.

Inaugurarea “Cluj Arena” va continua săptămâna viitoare cu alte evenimente, respectiv cu concertele organizate în zilele de 8 şi 9 octombrie, încheindu-se cu meciul oficial de deschidere, din data de 11 octombrie, când “U” Cluj va juca un amical în compania echipei Kuban Krasnodar.


În data de 8 octombrie Voltaj, Semnal M şi Senzor cu Grigore Leşe vor deschide seara, iar apoi pe scenă vor urca componenţii legendarei trupe Scorpions, iar în data de 9 octombrie, după un moment folcloric gratuit, oferit de cunoscuţi artişti clujeni, Smiley, Pasărea Colibri, Loredana şi Agurida, Horea Brenciu &HB Orchestra vor prefaţa recitalul trupei britanice Smokie.

A început recepţia arenei


Recepţia arenei a început deja săptămâna aceasta, când a avut loc prima şedinţă a Comisiei de recepţie la terminarea lucrărilor aferente obiectivelor de investiţii “Stadion la Standarde Internaţionale pe terenul situat în municipiul Cluj-Napoca, Aleea Parcului F.N. “ şi “ Amenajări exterioare la Stadionul din municipiul Cluj-Napoca, Aleea Parcului F.N.“. Comisia de recepţie la terminarea lucrărilor este condusă de vicepreşedintele deliberativului judeţean, Radu Bica.

abonare newsletter