Actualitate

Garanția că „nu vom ajunge din nou la situația când Boc a tăiat salariile”. Ministrul Muncii le cere românilor să semneze pactul PSD

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi a făcut, marţi, un apel public către populaţie să semneze împreună cu PSD „Pactul naţional pentru bunăstarea românilor”.

Garanția că „nu vom ajunge la situația când Boc a tăiat salariile”. Ministrul Muncii cere românilor să semneze pactul PSD Garanția că „nu vom ajunge la situația când Boc a tăiat salariile”. Ministrul Muncii cere românilor să semneze pactul PSD

Potrivit acestuia, „Pactul naţional pentru bunăstarea românilor” reprezintă asigurarea că, indiferent ce partid sau formaţiune politică va conduce România, vor fi păstrate şi continuate măsurile şi programele de majorare a veniturilor pentru toate categoriile sociale şi profesionale.

„Românii din fiecare judeţ trebuie să aibă garanţia că nu vor ajunge în situaţia din 2010-2012, când domnii Băsescu şi Boc au luat decizia de a tăia veniturile oamenilor, de a majora TVA, de a impozita pensiile, de a face împrumuturi în numele României pe care au ajuns să le plătească toţi cetăţenii”, a declarat Marius Budăi.


Atât ministrul Muncii, cât şi PSD cer populaţiei să semneze online sau pe hârtie respectivul document, astfel încât să oblige celelalte partide din Parlamentul României să garanteze un nivel ridicat de trai dacă vin la guvernare.

„Niciun partid, indiferent cum se numeşte, nu are dreptul să intre în viaţa românilor şi să diminueze sau să oprească creşterile de venituri şi programele pentru dezvoltarea antreprenorilor români. Prin acest Pact vrem să ne asigurăm că, de acum încolo, toţi botoșănenii și românii nu vor mai fi supuşi la amputări de venituri, la creşteri de taxe, la reduceri de alocaţii sau la blocarea măsurilor pentru susţinerea noilor afaceri pentru că aşa consideră un anumit partid că trebuie făcut”, a subliniat Marius Budăi, la Botoșani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter