Actualitate

Doi tineri, reținuți pentru tâlhărie. Unul, prins în flagrant în timp ce voia să spargă o mașină

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii clujeni pentru tâlhărie, respectiv tentativă de tâlhărie.

Doi tineri, reținuți pentru tâlhărie. Unul dintre, prins în flagrant în timp ce încerca să spargă o mașină Doi tineri, reținuți pentru tâlhărie. Unul dintre, prins în flagrant în timp ce încerca să spargă o mașină

Potrivit IPJ Cluj, la data de 23 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Cluj-Napoca au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Tânărul este bănuit că la data de 17 august a.c., împreună cu un alt tânăr de 18 ani, în prezent arestat în altă cauză, ar fi acostat doi tineri pe strada Bucegi din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţarea cu acte de violenţă, i-ar fi deposedat pe aceştia de telefoanele mobile. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.


La expirarea perioadei de reţinere, tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor, în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Cercetăriile sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

De asemenea, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 04:20, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Gherla au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 24 de ani din municipiul Târnăveni, judeţul Mureş. Acesta a fost surprins de către o persoană în timp ce încerca să deschidă portiera unui autoturism, fugind imediat de la faţa locului.


Ulterior, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit la scurt timp identificarea şi reţinerea acestuia. La expirarea perioadei de reţinere, tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor, în vederea dispunerii altei măsuri preventive, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter