Actualitate

Despre implicarea în comunitate. Ambient organizează evenimentul „Comunitatea suntem noi”

Ambient Cluj va organiza, în weekend-ul 21-22 septembrie, un eveniment dedicat familiilor cu copii, care se va desfășura în parcarea Centrului Comercial Ambient Cluj.

Sub genericul „Comunitatea suntem noi”, evenimentul are ca obiectiv central sensibilizarea în vederea implicării locale în viața comunitatilor locale a companiilor private și a instituțiilor.

Astfel, organizatorii evenimentului propun o serie de activități și ateliere dedicate copiilor și părinților, „activități făcute cu pasiune de oameni frumoși din comunitatea locala”, după cum precizează organizatorii.


„Vom avea multe momente plăcute și distincte, de la testare de biciclete și trotinete electrice până la ateliere despre cum să circulăm și să colectăm corect într-un oraș tot mai aglomerat; de la demonstrații și teste medico-sanitare, la jocurile copilăriei. Vom mai avea ateliere despre plante, despre sport și sănătate. Vom învăța să confecționăm diverse lucruri, să oferim și să citim cărți, dar mai ales să ne jucăm”, promit inițiatorii evenimentului.

Invitația se adresează oricui dorește să participe, împreună cu familia, la acest eveniment. Intrarea este liberă pe tot parcursul celor două zile de eveniment.


Detalii si noutati despre eveniment puteti afla pe: https://www.facebook.com/events/512994819459576/

abonare newsletter