Actualitate

Doi clujeni violenți, reținuți. Unul a distrus poarta unei femei, celălalt și-a bătut soția

Doi bărbați din județul Cluj riscă ani grei de pușcărie după ieșirile necontrolate prin care au terorizat două persoane de sex feminin.

Doi clujeni violenți, reținuți de polițiști. Unul a distrus poarta unei femei, celălalt și-a bătut soția

Potrivit IPJ Cluj, la data de 18 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 46 de ani din comuna Bobâlna, județul Cluj. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violarea de domiciliu, amenințare și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În fapt, la data de 7 septembrie a.c, bărbatul a pătruns fără drept și a refuzat să părăsească curtea la cererea îndreptățită a proprietarei. De asemenea, cel în cauză, folosind un corp contondent, ar fi provocat distrugeri porții de acces a imobilului și ar fi amenințat cu moartea persoana vătămată. Conform polițiștilor clujeni, după expirarea celor 24 de ore, bărbatul va fi prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea stabilirii unei măsuri preventive.


Probleme și pentru un alt bărbat, de 40 de ani, din comuna Cășeiu, județul Cluj. La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au dispus reținerea acestuia, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În fapt, la data de 17 septembrie a.c, împotriva bărbatului s-a emis un ordin de protecție provizoriu pentru violență în familie, iar la data de 18 septembrie a.c., pe fondul consumului de alcool, s-a apropiat de soție, aplicându-i mai multe lovituri în zona capului, încălcând astfel obligațiile stabilite în urma emiterii ordinului de protecție. După expirarea celor 24 de ore, bărbatul va fi prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea stabilirii unei măsuri preventive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter