Actualitate

Răzvan Cuc, vizită neașteptată pe șantierul Autostrăzii Sebeș - Turda

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut o vizită neașteptată joi după-amiază pe loturile 1 și 2 de pe Autostrada Sebeș - Turda..

Cuc a venit personal să vadă cum se desfășoară lucrările în punctele cheie ale proiectului și a menționat că există un progres fizic de 77%, respectiv 64%.

"Aşa cum am promis săptămâna trecută, am spus că două zile voi sta pe loturile 1 şi 2 de la Sebeş - Turda. (...) i-am lăsat pe ei (antreprenori - n.r.) să văd cum evoluează, dar acum (...) o să încep să le spun exact la ce puncte să lucreze, pentru că trebuie să se concentreze acolo unde sunt anumite lipsuri, ca să putem deschide acest lot (1 - n.r.), aşa cum şi-a asumat constructorul, la sfârşitul anului. Urmează ziua de mâine (vineri - n.r.) să o petrec aici pe şantier, să văd exact cum se mobilizează în punctele critice de care depindem pentru a termina lucrările în termenele anunţate", a declarat ministrul Transporturilor.


Loturile 3 și 4 din Autostrada Sebeș - Turda au fost date în foloșintă, iar Ministrul Transporturilor speră ca până la finalul anului să se poată circula și pe Lotul 1.  Răzvan Cuc a anunțat încă de săptămâna trecută ca va face vizite constante pe șantierele de pe Autostradă, deoarece a observat că în prezența lui constructorii se mobilizează altfel.

Etichete: razvan cuc
Ultimele Stiri
abonare newsletter