Actualitate

S-au montat toate scaunele pe „Cluj Arena”

<p />„Cluj Arena” se pregăteşte de deschiderea oficială care va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, când, în cadrul porţilor deschise, clujenii vor putea vizita noua arenă sportivă.

Ieri, constructorii au finalizat montarea scaunelor. Acestea, în număr total de 30.335, sunt în diferite nuanţe de gri. 629 de scaune sunt pentru VIP, clasa business, 748 VIP, clasa standard, iar 87 de scaune sunt VVIP. La acestea se adaugă 32 de locuri pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii, 168 de scaune destinate presei şi 114 scaune pentru comentatorii TV, în timp ce 29.557 de scaune vor fi destinate spectatorilor.

„Suntem pe ultimii metri cu finalizarea arenei. În acest moment se lucrează la finalizarea pistei de atletism, la amenajările exterioare şi la toaletarea generală a stadionului. Îi aşteptăm pe clujeni sâmbătă la deschiderea oficială a stadionului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.


Sâmbătă, de la ora 14 şi până după miezul nopţii, clujenii vor putea intra gratuit pe noua arenă sportivă a judeţului, putând vedea tot ceea ce noul stadion oferă sportivilor şi iubitorilor de sport.

Momentul porţilor deschise le va oferi vizitatorilor şansa de a participa la tombole cu premii şi de a urmări jocuri şi concursuri demonstrative susţinute de echipe de juniori şi reprezentaţii de majorete. La punctele special amenajate vor putea fi achiziţionate materiale promoţionale, iar pe instalaţia de afişaj se vor proiecta momentele “cheie” din construirea arenei.    M.O.

abonare newsletter