Actualitate

Zilele Clujului au nevoie de voluntari! S-a prelungit perioada de înscriere

Echipa Primăriei municipiului Cluj-Napoca invită persoanele dornice să se implice ca voluntari în organizarea și desfășurarea Zilelor Clujului, să se înscrie online pentru cea de a 9-a ediție, care va avea loc în perioada 27-30 septembrie 2019.

An de an, timp de 4 zile, sărbătoarea orașului aduce o vibrație aparte comunității, reunind mii de clujeni și turiști la peste 100 de evenimente, care se desfășoară în timpul festivalului în 30 de locuri din Cluj-Napoca. Anul trecut, peste 150 de voluntari grozavi au dat culoare și energie activităților dedicate orașului, pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor și exigențelor publicului. Fiindcă este nevoie de mai mulți voluntari, mai multă dăruire și mai multă voie bună, Primăria Cluj-Napoca a prelungit perioada de înscriere.

„Vești bune! Dacă nu ai apucat să te înscrii ca voluntar la Zilele Clujului, te anunțăm că termenul limită pentru înscrieri a fost prelungit până în data de 6 septembrie”, a transmis municipalitatea.


Cei care doresc să fie parte a echipei de voluntari la ediția a 9-a a festivalului Zilele Clujului trebuie să completeze următorul formular până în data de 6 septembrie 2019: http://bit.ly/FormularvoluntarZC2019.

Condiții pentru înscriere:


    să ai 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment;
    să fii o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;
    disponibilitate în perioada evenimentului.

IMPORTANT! În câmpul „Domenii de interes pentru voluntariat” trebuie specificat Zilele Clujului.
Formularul de înscriere este disponibil pe pagina de Facebook “Zilele Clujului” și pe website-ul Primăriei Cluj-Napoca –https://primariaclujnapoca.ro/servicii-online/depune-cereri.
Formularele sunt disponibile și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Calea Moţilor nr. 7. De asemenea, acestea pot fi trimise prin email la adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau depuse la Registratura Primăriei, Str. Moţilor nr. 7.
Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter