Actualitate

ONANIST pe străzile Clujului? „Insistă să mergi cu el, devine psihopat!”

O clujeancă de pe un grup de mămici de pe Facebook a semnalat o prezență dubioasă pe străzile din Cluj-Napoca.

ONANIST pe străzile Clujului? „Insistă să mergi cu el, devine psihopat!” ONANIST pe străzile Clujului? „Insistă să mergi cu el, devine psihopat!”

UPDATE, ora 15:45

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj anunță că, în urma publicării articolului, au fost dispuse verificări în această cauză.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Aceasta susține că un bărbat dintr-o dubă Mercedes albă abordează fete tinere, insistând ca acestea să-l însoțească. După ce este refuzat, individul devine agitat și începe să se masturbeze în public, susține Ana, care a sesizat deja Poliția Locală Cluj-Napoca. Reacțiile n-au întârziat să apară, utilizatorii cerând implicarea poliției. „Trebuie castrat, te asigur, alt disperat!”, a scris o mămică revoltată.


„Cunoaște cineva această mașină sau persoana care lucrează pe ea? Domnul... dacă-l pot numi așa, oprește fete în general să întrebe de nu știu ce stație și insistă să mergi cu el. Ca într-un final, după ce schimbi două vorbe cu el, să devină un psihopat și agitat.. Făcându-și bătături în palmă dintr-o dată fără nicio jenă (am spus-o într-un mod manierat!)”, este mesajul postat de clujeanca care a semnalat presupusul act antisocial.

Etichete: masturbare
Ultimele Stiri
abonare newsletter