Actualitate

Un șofer fără experiență și cu viteză a plonjat în șanț cu mașina la Fizeșu Gherlii

Un accident rutier s-a petrecut, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01:00, la Fizeșu Gherlii.

Un șofer fără experiență și cu viteză a plonjat în șanț cu mașina la Fizeșu Gherlii Un șofer fără experiență și cu viteză a plonjat în șanț cu mașina la Fizeșu Gherlii

Potrivit IPJ Cluj, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Nicula, în timp ce conducea autovehiculul prin comuna Fizeșu Gherlii, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în șanț. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 37 de ani din Sântejude-Vale, pasageră în autoturism.

Conform ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al SAJ au fost alertate în cursul nopții pentru a interveni ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a mașinii. La sosirea echipajului de pompieri, cei doi pasageri ai autoturismului erau deja ieșiți din acesta.


Femeia a fost consultată de echipajul SAJ și a fost transportată la spital cu un traumatism ușor la nivelul feței. De partea cealaltă, șoferul autoturismului nu a solicitat asistență medicală din partea echipajelor prezente la locul evenimentului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter