Actualitate

Comparația deplasată între Caracal, Cluj și UNTOLD atrage reacții pe măsură: „La noi toți se pricep la toate!”

În urmă cu câteva zile, jurnalistul Cornel Nistorescu publica un editorial în Cotidianul cu titlul „Alt Caracal la Cluj”.

Comparația deplasată dintre Caracal, Cluj și UNTOLD atrage reacții: „La noi toți se pricep la toate!” Comparația deplasată dintre Caracal, Cluj și UNTOLD atrage reacții: „La noi toți se pricep la toate!”

Devenit cunoscut pentru editorialul „Cântarea Americii”, dedicat SUA după atentatele teroriste din septembrie 2001, Nistorescu susține că, „de mai mulți ani, Clujul este un fel de Caracal cu ștaif”. De asemenea, jurnalistul crede că „cea mai importantă cetate universitară a țării a fost transformată în mare parte într-un combinat de diplome cu multe cabarete pentru tineret”.

În opinia acestuia, Cluj-Napoca este „o mare afacere pe seama tinerilor”, ultima mega-afacere fiind Festivalul UNTOLD. „Este UNTOLD vaca de muls a Primăriei Cluj-Napoca? (...) După Caritas, orașul n-a mai avut o așa vacă bună de muls!”, mai scrie editorialistul, care susține, printre multe altele, că „grupul de la Cluj domină în continuare România, în ciuda războiului sângeros cu grupul din Teleorman”.


Invitat într-o emisiune pentru a-și exprima părerea privind monstruosul caz de la Caracal, cunoscutul prezentator TV Dan Negru a refuzat, motivând că, oriunde in lume, „televizunile serioase au invitați-specialiști pentru subiectele dezbătute”.

„La noi toți se pricep la toate! Breasla mea spune că trebuie să înceapă curățenia peste tot! Păi hai s-o începem chiar noi! Hai să punem în studiourile de televiziune oamenii potriviți la locul lor. Altfel, Cornel Nistorescu știe cum e cu Untold, CTP cum e cu tenisul și Cristoiu știe cum ard cadavrele în butoaie, dar și de ce pierde Steaua”, a reacționat, pe Facebook, Dan Negru, care a citat și o epigramă:


„Suntem ca-n epigrama lui Pastorel: Tot mai multe-a vrut să ştie / Despre un domeniu mic / Şi-are azi o bucurie: / Ştie tot... despre nimic...” – Dan Negru, prezentator TV

Etichete: cluj untold
Ultimele Stiri
abonare newsletter