Actualitate

O mamă GRAVIDĂ și băiețelul ei de 5 ani AU PIERIT într-un TERIBIL accident în Mureș, într-o mașină înmatriculată în Cluj!

Un grav accident rutier s-a produs, joi, în jurul orei 13:00, pe DN13 E60, între localităţile Saschiz şi Vânători, judeţul Mureş.

O mamă GRAVIDĂ și băiețelul ei de 5 ani AU PIERIT într-un TERIBIL accident în Mureș O mamă GRAVIDĂ și băiețelul ei de 5 ani AU PIERIT într-un TERIBIL accident în Mureș

O femeie de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de carosabil umed, a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit un TIR înmatriculat în județul Mureş, potrivit Adevărul.

La fața locului a intervenit un echipaj de la Detașamentul Sighișoara, cu o autospecială cu spumă. Conform ISU „Horea” Mureș, copilul a fost primul scos din mormanul de fiare, dar, din nefericire, viața micuțului nu a putut fi salvată. Mama lui, gravidă, s-a stins și ea la scurt timp, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de salvatori.


„În urma accidentului au rezultat două victime, ambele din autoturism, respectiv conducătoarea auto şi un pasager minor. Din păcate, ambele victime au decedat. Cele două victime, conducătoarea auto de 33 de ani şi minorul de 5 ani, erau din localitatea Baia Mare, judeţul Maramureş”, a declarat Emanuela Rugină, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş.

În zona accidentului, traficul s-a desfășurat alternativ pe un sens, iar cozile formate s-au întins pe câțiva kilometri pe ambele sensuri de mers, potrvit Info Trafic 24. După ce poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment, circulația s-a reluat pe ambele sensuri în jurul orei 14:50.

Etichete: mures morti accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter