Actualitate

Boxi, fugarul care a TERORIZAT Clujul, GĂSIT de polițiști DUPĂ TREI LUNI de căutări!

După trei luni de căutări, Rostas Ionel, poreclit „Boxi”, a fost depistat de polițiștii clujeni: culmea, exact în locul în care fusese văzut ultima oară!

Boxi, fugarul care a TERORIZAT Clujul, găsit de polițiști după trei luni de căutări! Boxi, fugarul care a TERORIZAT Clujul, găsit de polițiști după trei luni de căutări!

În urmă cu doar două zile, Monitorul de Cluj a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Traian Morar, pentru a afla noi detalii despre căutările bărbatului care a provocat un accident rutier la sfârșitul lunii aprilie, fugind ulterior de la locul faptei. „Cel în cauză se sustrage în continuare urmăririi penale. Se continuă cercetările pentru depistarea și tragerea la răspundere penală a acestuia”, declarase Traian Morar.

În ziua accidentului, 27 aprilie, clujenii erau alertați că individul se deplasează prin oraș cu taxi, fiind „foarte periculos și violent”. De asemenea, reprezentanții Asociației Taximetriștilor din Cluj spuneau că bărbatul fusese văzut ultima oară în Piața Mihai Viteazul. Iar acum, după mai bine de trei luni de căutări, Boxi a fost depistat... tocmai în Piața Mihai Viteazul!


„În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care se sustrăgea urmăririi penale. Cel în cauză a fost depistat în Piața Mihai Viteazul. La vederea organelor de poliție, bărbatul a fugit”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.

„Pentru prinderea lui au fost mobilizate echipaje din cadrul Biroului Rutier, Biroului Drumuri Naționale și Europene și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar în jurul orei 01:15 a fost depistat. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințare și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere. ESTE VORBA DESPRE BOXI”, mai transmit polițiștii clujeni.


Vă reamintim că, un accident rutier s-a produs, în data de 27 aprilie, pe raza localității Sânnicoară, vinovat fiind un șofer – Rostas Ionel –, care nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina pe care o urma. În urma impactului, două mașini au părăsit partea carosabilă prin partea stângă, lovind un al treilea autoturism care circula regulamentar din sens opus. Polițiștii au confirmat că șoferul vinovat a părăsit locul faptei, iar acesta nu posedă permis de conducere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter