Actualitate

Bărbat din Turda, reținut după ce a tâlhărit un tânăr și a șantajat o altă persoană

La data de 30 iulie a.c., poliţiştii biroului de Investigaţii Criminale Turda au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj.

Bărbat din Turda, reținut după ce a tâlhărit un tânăr și a șantajat o altă persoană

În fapt, în seara de 17 iulie a.c., în jurul orei 22:30, în timp ce se afla pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Turda, prin folosirea de acte de violenţă şi ameninţări, individul a deposedat un tânăr din municipiul Turda de mai multe bunuri pe care acesta le avea asupra sa şi a încercat acelaşi lucru cu un alt tânăr, dar fără a sustrage ceva, întrucât acesta din urmă nu avea bunuri la el. Ulterior, potrivit IPJ Cluj, bărbatul i-a trimis ameninţări persoanei tâlhărite cu scopul de a o determina să-i dea o sumă de bani în contul unei pretinse datorii.

În urma prezentării bărbatului în faţa magistraţilor Judecătoriei Turda, a fost dispusă faţă de acesta măsura arestării preventive sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, tentativă la tâlhărie calificată şi şantaj, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Etichete: santaj talharie turda
Ultimele Stiri
abonare newsletter