Actualitate

Mesaj al locuitorilor de pe strada Donath pentru șoferi: „Ne este frică de voi, trăim cu tensiune, e dureros”

Clujenii care locuiesc în capătul străzii Donath, înspre centura ocolitoare Grigorescu-Florești, sunt terorizați de șoferii care circulă în zonă cu viteză, fără să țină cont că nu există trotuare.

Clujenii care locuiesc în zona Donath au ajuns să se teamă pentru viața lor din cauza șoferilor care circulă cu viteză excesivă pe un drum care nu are trotuare și pe care și pietonii sunt obligați să îl folosească.

"Mesajul meu nu are legătură cu nimic altceva decât cu apelul la umanitatea voastră de a merge cu 20km/h într-o zona unde asta e viteză maximă. Apelul meu e despre voi care mergeți cu 60 km/h pe lângă oameni care nu au trotuar și este foarte dureros să mergi zilnic, 30 de min dus, 30 întors, printre mașini. E un apel către voi, șoferii care alegeți să veniți pe această centură. Ne este frică de voi, trăim cu tensiune, este dureros. Vă rog frumos, pentru 5 minute cât va ia să respectați legea, protejați-ne integritatea. Au fost copii loviți de mașini în zona asta, din cauza vitezei.


M-am zbătut 1 an de zile să strâng 200 de semnături de la locatari pentru 4 petiții - 800 de semnături de la oameni, de la mame care abia au născut, de la bătrâni, toamna - în frig. Am fost la CTP, am fost în audiență la Primăria Cluj, la Primăria Florești, la Prefectură. Am făcut toate astea în condițiile în care am mari dificultăți de mers, mi-am dorit enorm să schimb ceva și noi toți ne-am mobilizat. Singurii oameni la care mai pot apela sunteți voi, cei cu care împărțim această centură”, este mesajul pentru șoferi.

abonare newsletter