Actualitate

VIDEO. Două măicuţe au împins un bărbat pe şinele de cale ferată

Două femei îmbrăcate în haine bisericeşti au împins un bărbat pe şinele de cale ferată, iar acum sunt vizate de o anchetă a poliţiştilor.

Două presupuse măicuţe au creat panică în ultimele zile în Vaslui după ce au împins un bărbat pe şinele de cale ferată şi au agresat o altă femeie pe stradă

În primul incident, o femeie care se plimba pe stradă cu propriul copil a fost împinsă şi a căzut peste băiat după care cele două s-au făcut nevăzute.


„M-au împins pe stradă, Alex ( n.r. copilul femeii) care era în stânga mea pe bicicletă a căzut, aşa tare m-a împins de am căzut peste el... cea care e cu fata aia e nebun. Când m-am luat de ea, brusc nu mai auzea, nu mai vedea... m-am certat singură, practic. Iar cealaltă, brusc vorbea la telefon deşi nici nu formase vreun număr, nici nu îi sunase", a scris pe reţelele de socializare femeia agresată.

Al doilea incident a fost unul mult mai grav şi a fost înregistrat de o cameră de supraveghere în Gara din Vaslui. Cele două presupuse măicuţe au împins din senin un bărbat pe şinele de cale ferată şi doar faptul că nu circula niciun tren a făcut ca totul să se termine doar cu o sperietură pentru victimă.


Etichete: video
Ultimele Stiri
abonare newsletter