Actualitate

CRUZIME fără margini în Mărăști! Un CÂINE a fost târât de proprietar pe asfalt

Scene incredibile au avut loc astăzi în cartierul Mărăști din Cluj-Napoca.

UPDATE, ora 16:30:  ,,Din primele informații, rezultă că deținătorul încerca să ducă câinele spre mașină.
În jurul orei 14:00 am fost sesizați cu privire la un caz de maltratare a unui câine în cartierul Mărăști. Un echipaj de la Secția 2 Poliție s -a deplasat la față locului pentru verificarea stării de fapt. Aspectele constatate au fost materializate într-un proces-verbal care va fi înaintat unității de parchet în vederea analizării oportunității înregistrării unui dosar penal privind comiterea infracțiunii de ,,rănirea sau schingiuirea animalelor”, fapta prevăzută de Legea 205/2004. Câinele a fost preluat de reprezentați ai Direcției Sanitar Veterinare.”, transmit reprezentanții IPJ Cluj

Un bărbat a legat un câine după mașină și a început să îl tragă prin cartierul Mărăști. Întreaga scenă a fost oprită de mai multe perosane care au observat incidentul de pe strada Grădinarilor.


”Un domn trăgea un caine după mașină și a fost oprit de 2 domni înainte să ajung eu!!!”, a declarat Sergiu Lăpușan pentru Știridecluj.ro.

”Câinele era tras pe jos, iar eu când am ajuns domnu a fost reținut cu câinele. Câinele abia respira și era plin de sânge în gură. Bineînțeles cu o funie era strâns de gât”, a mai declarat martorul.


Polițiștii clujeni au deschis un dosar penal pe numele bărbatului vinovat.

sursa foto: stiridecluj.ro

Etichete: marasti cruzime
Ultimele Stiri
abonare newsletter