Actualitate

Mama și băiețelul care au pierit în catastrofa din Grecia, înmormântați în Cimitirul Central

Trupurile neînsuflețite ale celor doi clujeni morți în timpul furtunii devastatoare din Halkidiki, o femeie și băiețelul ei de doar 8 ani, au fost aduse, luni, la Cluj-Napoca, iar marți a avut loc slujba de înmormântare.

Mama și băiețelul care au pierit în catastrofa din Grecia, înmormântați în Cimitirul Central de ÎPS Andrei Mama și băiețelul care au pierit în catastrofa din Grecia, înmormântați în Cimitirul Central de ÎPS Andrei

Slujba religioasă la care au asistat zeci de persoane a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, ÎPS Andrei Andreicuț. Cele două sicrie cu trupurile neînsuflețite au fost așezate în Cimitirul Central.

Cei doi au sfârșit în mod tragic în timpul furtunii din Halkidiki, unde familia se afla în vacanță, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant. Soțul femeii a fost rănit şi el, fiind internat, inițial, într-un spital din Grecia, de unde a fost adus cu o ambulanță privată la Cluj-Napoca, potrivit digi24.ro.


Bărbatul a fost consultat apoi de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe și de cei de la Clinica de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, fiind ulterior externat. Potrivit reprezentanților spitaului, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi, urmând să primească un tratament la domiciliu.

abonare newsletter