Actualitate

FOTO Accident ÎNSPĂIMÂNTĂTOR la Căpușu Mare: o mașină și remorca unui TIR, răsturnate

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă după-masă, pe raza localității clujene Căpușu Mare, în direcția de mers spre Huedin.

UPDATE, ora 15:00

Potrivit IPJ Cluj, accidentul cu două autovehicule implicate s-a produs pe DN1 E60, la km 503+700m. Conducătorul unui autoturism care se deplasa spre Cluj-Napoca a pătruns pe sensul opus de mers.

Mașina în care se aflau persoanele rănite a întrat în coliziune cu un TIR ce se deplasa din sensul opus, coliziunea fiind laterală. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar remorca de la camion a rămas suspendată. În urma accidentului, sensul de mers Oradea – Cluj-Napoca a rămas blocat pentru zeci de minute.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Căpușu Mare.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 13:00, iar pompierii au găsit la locul evenimentului un autoturism răsturnat în șanț și un autotren cu una dintre semiremorci răsturnată.


Două persoane au fost consultate medical și au fost transportate la spital în stare de conștiență. A fost vorba despre pasagerii din autoturismul răsturnat, un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani, care se pare că au suferit doar traumatisme ușoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter