Actualitate

Chef clujean, în juriul noului sezon Masterchef: „Sunt într-o relație cu focul, oalele și tigăile!”

Chef Joseph Hadad, fostul membru al formației bistrițene Ca$$a Loco, acum expert în vinuri, Cosmin Tudoran și Chef Silviu Chelaru vor fi cei trei jurați ai noului sezon MasterChef.

Chef clujean, în juriul noului sezon de Masterchef: „Sunt într-o relație cu focul, oalele și tigăile!” Chef clujean, în juriul noului sezon de Masterchef: „Sunt într-o relație cu focul, oalele și tigăile!”

Originar din Valea Jiului, Chef Silviu Chelaru și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de când era copil. A crezut întotdeauna în ea, a luptat, a muncit extrem de mult și nimic nu l-a oprit să-și transforme visul în realitate.

Și-a încercat rezistența și talentul în show-uri culinare, a lucrat în domeniul gastronomic în țară și a plecat în Anglia, unde a gătit într-un restaurant cu o stea Michelin. Chef Silviu Chelaru a revenit în România, unde a pus bazele unui restaurant cunoscut din Cluj-Napoca, „primul său copil”, potrivit stirileprotv.ro.


„Când alți adolescenți își doreau cu ardoare să-și cumpere prima lor mașină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu. Nu știu cât de mândră era ea atunci de mine, însă știu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă.

De atunci sunt într-o continuă relație cu focul, oalele și tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun și palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieții”, a declarat Chef Silviu Chelaru.

Etichete: restaurant cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter