Actualitate

Mărturii din infern. O vedetă povestește clipele dramatice din Grecia: ”Fiind la șpriț .. am zis cine știe, o prostie”

Grecia a fost lovită de o furtună teribilă în care au fost mai mulți români, doi dintre ei fiind uciși.

Furtuna în peninsula grecească Halkidiki Furtuna în peninsula grecească Halkidiki

Doi români și-au pierdut viața după ce acoperişul unui restaurant din Nea Plagia (regiunea Halkidiki) s-a prăbuşit ca urmare a fenomenelor meteo extreme, în timp ce un altul este în stare gravă la spital.

Mihai Bobonete, celebrul personaj din "Las Fierbinți", a povestit clipe dramatice prin care a trecut în momentele de groază petrecute în peinsula Halkidiki.


”Lucrurile erau foarte OK până a început să tune, să fulgere spre Salonic. Am un program care te avertizează despre tot ce se întâmplă extrem meteorologic în timp util. Doar că, fiind la șpriț, pe seară, ce timp util? Că am văzut avertizarea și am zis .. da, cine știe, o prostie. Noi am auzit că a început un șuierat foarte puternic și care se simțea că se apropie din ce în ce mai tare de noi, dar nu ploua, nu se întâmpla nimic.Noi eram chiar la terasa asta, unde se văd scaunele puse. Noi ne-am ridicat, ca să ajung la copii în hotel, pentru că știam că sunt copii în cameră, și în spatele nostru au căzut copacii, adică totul s-a întâmplat atunci, pe moment!”

Etichete: halkidiki grecia
Ultimele Stiri
abonare newsletter