Actualitate

Cine este bărbatul acuzat de OMOR în Anglia și prins la DEJ! Este anchetat pentru o crimă înfiorătoare

Un bărbat bănuit că a comis o crimă teribilă în Marea Britanie a fost capturat de polițiștii clujeni în Dej.

Cristian Sabău, 28 de ani, a fost arestat de polițiști din  cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. și cei de la I.P.J. Cluj, fiind suspectat pentru o crimă oribilă comisă asupra lui Valerie Graves în localitatea britanică Bosham pe 30 decembrie 2013.

Bărbatul se pare că a pătruns în casa femeii de 55 de ani și a ucis-o cu brutalitate profitând de faptul că apropiații femeii erau plecați cu ocazia sărbătorilor de iarnă.


Jon Fanner, inspectorul șef al cazului, a declarat că este un mare pas în această anchetă după mai mulți ani în care presupusul criminal a fost în libertate:

“Este o mare descoperire în acest caz. Acesta este rezultatul unei anchete lungi desfășurată de ofițerii de la Surrey și Sussex Major Crime Team la care au participat și au oferit informații prețioase și cei din Direcția Generală de Investigații Penale, Serviciul de Investigare a Crimelor București, Serviciul de Investigare Peanlăpdin Cluj, Brigada de Operațională din Cluj și procurorul local. Sperăm și ne asigurăm că decizia instanțelor și autorităților judiciare din România îl vor  aduce pe Sabău în fața magistraților din Marea Britanie", a spus Jon Fanner.


Conform anchetatorilor britanici, Cristian Sabău este principalul și singurul suspect pentru crima petrecut în urmă cu aproximativ 5 ani și jumătate în Marea Britanie.

Etichete: dej anglia omor
Ultimele Stiri
abonare newsletter