Actualitate

O femeie din Dej a fost BĂTUTĂ și târâtă la BISERICĂ să JURE că va fi FIDELĂ

Polițiștii din Dej au reținut un bărbat bănuit că a bătut o femeie și apoi a dus-o la o biserică să jure că va fi doar a lui.

O femeie din Dej a anunțat poliția că un bărbat a intrat peste ea în casă, a lovit-o cu pumnii, a amenințat-o cu moartea și apoi a dus-o cu forța la o biserică aflată în apropierea locuinţei, unde a obligat-o să jure că va fi doar a lui.

„În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, cele sesizate s-au confirmat, iar  bărbatul a fost identificat de poliţişti la data de 2 iulie. Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior, la expirarea acesteia fiind prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej, care, în urma probatoriului administrat în cauză, au dispus arestarea sa pentru 30 de zile. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, au transmis IPJ Cluj.


Femeia susține că îl cunoștea pe bărbat, că a locuit la el în altă țară, iar acesta o punea să se prostitueze, lucruri care nu au putut fi însă încă dovedite.

Etichete: biserica juramant
Ultimele Stiri
abonare newsletter