Actualitate

INCREDIBIL! O tânără mamă din Dej și-a aruncat pruncul nou-născut la WC!

O tânără mamă din Dej, în vârstă de doar 19 ani, și-ar fi ucis în noaptea de marți spre miercuri pruncul nou-născut. Procurorii criminalişti au deschis o anchetă în acest caz.

Totul a ieșit la iveală după ce tânăra ar fi sunat marți dimineață, în jurul orei 04:00, la 112, din cauză că nu se simțea bine. La fața locului, în cartierul Ocna Dej, pe strada Viorelelor, a intervenit în scurt timp o ambulanță. După ce a fost consultată de medici, aceștia și-au dat seama că tânăra născuse în urmă cu doar câteva ore, dar pruncul era de negăsit. Echipajul medical a anunțat Poliția, iar în scurt timp locul a fost împânzit de polițiști, informează Dej24.

Oamenii legii au demarat de îndată căutările pruncului, iar după mai multe ore acesta a fost găsit decedat, aruncat în fosa septică din spatele casei. Era vorba despre o fetiță.


Mama nou-născutului a ajuns la spital și le-a spus polițiștilor că nu știa că este gravidă. Cel puțin pentru moment, tânăra refuză să colaboreze cu anchetatorii.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz. Aceștia efecuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pruncucidere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter