Actualitate

Scenariu desprins din filmele de acțiune la Buza: bărbat beat și fără permis, urmărit de polițiști după ce și-a RĂPIT dușmanul

Un bărbat din comuna clujeană Buza riscă ani grei de închisoare, fiind cercetat acum pentru multiple capete de acuzare după o noapte plină de peripeții, desprinsă parcă din filmele cu Jason Statham.

Scenariu desprins din filmele de acțiune la Buza: bărbat urmărit de poliție după ce și-a răpit dușmanul Scenariu desprins din filmele de acțiune la Buza: bărbat urmărit de poliție după ce și-a răpit dușmanul

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Buza, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Ulterior, la data de 24 iunie, bărbatul a fost arestat preventiv de către magistrați.

Conform probatoriului administrat, la data de 23 iunie, în jurul orei 02:00, cel în cauză, fiind sub influența alcoolului, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat în vârstă de 58 de ani, din Buza, unde, pe fondul unui conflict mai vechi, l-ar fi agresat pe acesta. Ulterior, cel în cauză ar fi urcat persoana vătămată într-un autoturism și ar fi transportat-o până la domiciliul acestuia unde ar fi ținut-o, contrar voinței acesteia, preț de două ore, timp în care ar fi agresat-o și i-ar fi adresat amenințări.


Fără permis și beat la volan, a încercat să fugă de polițiști

Potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 04:50, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul înspre o pădure de la marginea localității Buza. La vederea organelor de poliție, acesta nu a oprit la semnalele agenților, încercând să scape de oamenii legii. Polițiștii au pornit însă în urmărirea lui și au reușit să-l oprească, iar în autoturism au dat și peste persoana vătămată.

În ceea ce îl privește pe bărbatul în vârstă de 38 de ani, polițiștii au stabilit că nu deținea permis de conducere și, colac peste pupăză, acesta se afla și sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter