Actualitate

Declarație de dragoste supremă: „Te simți mai bine la Cluj decât în alt oraș european!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca a dezvăluit că primește zilnic zeci de mesaje cu diferite sugestii, propuneri sau sesizații venite din partea clujenilor.

Emil Boc susține că petrece cel puțin o jumătate de oră pe zi citind mesajele cetățenilor și a tras deja o concluzie: clujenii vor un oraș mai verde!

„În fiecare zi îmi aloc minimum 30 de minute să răspund la sesizările, sugestiile primite pe Facebook, primesc zeci în fiecare zi. Văd o sensibilitate extrem de accentuată a clujenilor pentru ceea ce înseamnă calitatea vieții: spații verzi, parcuri, plimbatul câinilor. Ne cer clujenii mai multe locuri în care vor colectare selectivă. Acest oraș este orașul numărul 1 în România, o spun nu pentru că sunt primarul, ci datorită oamenilor care îl locuiesc!”, a declarat edilul, la o emisiune radio.


Primarul dezvăluie că, dacă nu ar fi clujenii educați, orașul nu ar fi la prestigiul vehiculat în ultimii ani atât în țară, cât și peste hotare. Ba mai mult, Boc spune că urbea de pe malul Someșului Mic se ridică la nivelul oricărui alt oraș din Europa. Cheia succesului? „Fără ură, fără patimă, dar cu legea respectată!”, crede fostul premier.

„Dacă umbli să învrăjbești oamenii, este foarte ușor, se strică toată atmosfera asta plăcută, pozitivă. Toți spun, «măi, când vii la Cluj parcă simți altceva». Simți pentru că oamenii, prin atitudine, eleganță, mentalitate, prin experiența pe care au văzut-o în străinătate te fac să simți asta. E un oraș ca orice alt oraș european, mergeți în orice oraș european, de multe ori vă simțiți mai bine la Cluj decât acolo!”, a punctat Boc.

abonare newsletter