Actualitate

Valuri de bine la Swimathon 2019

Cea de-a zecea ediție a Swimathon va avea loc în data de 29 iunie la Complexul de Natație „Universitas” al Universității Babeș-Bolyai.

Swimathon, proiectul care a plecat din Cluj-Napoca și a ajuns în mai multe colțuri ale țării, este un eveniment marca Fundației Comunitare Cluj.

„Aici, comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică în strângerea fondurilor pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile înscriu proiecte din comunitatea locală, înotătorii aleg pentru ce fac valuri în bazin, ambasadorii susțin de pe uscat una din cauzele înscrise și conving comunitatea să se implice, iar susţinătorii donează”, transmit organizatorii.


Anul acesta, Swimathon aduce în atenția publicului 13 proiecte din comunitatea clujeană: Centrul de Zi Something New, Înotăm și Ne Jucăm “ALL-IncluZiv”!, Tabăra pentru copii și adolescenți cu boli oncologice sau autoimune, Bucătăria Comunitară “O masă caldă”, Învață să înoți, ReACTIV 65+, Fondul Științescu, Șanse egale prin educație o lună de ajutor, Jocul sportiv și jocul cromatic, România la campionatul mondial de paraclimbing, Nu mi-e frică!, Fond de Start, EGO team = “Înotăm pentru Swimathon” x 2. Pentru a afla poveștile proiectelor intră pe platforma noastră, swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro, unde poți fi la curent cu tot ce se întâmplă.

Poți susține proiectul care ți-a cucerit inima devenind înotător, ambasador sau donator. Fie că faci valuri în apă sau pe uscat, poți susține unul dintre cele 13 proiecte intrând pe site și alegând modalitatea de implicare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter