Actualitate

Femeie din Timișoara, prinsă furând cu nerușinare într-un supermarket din Mănăștur

O femeie din municipiul Timișoara a fost prinsă de agenții de pază ai unui supermarket din cartierul Mănăștur în timp ce încerca să sustragă din magazin mai multe bunuri.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 9 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că, în incinta unui supermarket din cartierul Mănăştur, se află o femeie care a fost oprită de agenţii de pază după ce a trecut de casele de marcat având asupra sa mai multe bunuri pe care nu le-a achitat, bunuri în valoare de peste 500 de lei.

Astfel, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana – o femeie de 44 de ani, din municipiul Timişoara, judeţul Timiş – faţă de care au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceasta fiind cercetată acum sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Polițiștii precizează că prejudiciul a fost recuperat în totalitate. De asemenea, la expirarea perioadei de reţinere, femeia va fi prezentată în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter