Actualitate

POZA ZILEI: La Florești, până și cățeii fac politică

Aroganța primarului Horia Șulea nu rămâne netaxată de locuitorii comunei Florești.

Cetățenii s-au săturat de glumele proaste lansate de primarul Horia Șulea în spațiul public și îi răspund acestuia cu aceeași unitate de masură cu care edilul îi tratează. Sătui să fie luați peste picior de Șulea în problema lipsei panoului de șantier de la lucrările de amenajare a poligonului de pe strada Tăuți, riveranii șantierului au amplasat, pe cheltuială proprie, un panou de informare. Șulea a afirmat în spațiul public, făcând referire la lipsa amplasării unui panou de informare în zona lucrărilor din poligon, că acest panou ar fi  existat dar a fost distrus de câinii unei floreștence.  

"Cine este executantul lucrării  de amenajare în poligon unde a fost depozitat pământ și de ce nu este un panou de șantier, a fost întrebarea adresată primarului Șulea.


"Pentru că din câte știu eu panoul de șantier a fost răsturnat de către cățeii doamnei Iulia Ungureanu pe care îi lasă liberi prin poligon și bineînțeles murdăresc zona, a fost răspunsul primarului.

Replica femeii acuzate nu a întârziat să apară pe grupurile de socializare din comună. Autorităților statului, în măsură să sancționeze derapajele administrative ale lui Șulea, se pare că le este greu sau poate lene să se deplaseze în cea mai populată comună din România pentru a face verificări pe șantiere. Prin urmare, floreșteanca, acuzată de Șulea că ar fi permis distrugerea de către câinii aflați în întreținere, a amplasat un panou de informare. Concluzia acestui episod din filmul "Șulea împotriva cetățenilor" este că, la Florești, câinii nu umblă cu covrigi în coadă pentru că sunt mai ocupați să facă politică. În tot acest timp spațiul verde este distrus sub privirile impasibile ale autorităților.


 

 


 

abonare newsletter