Actualitate

Mii de spectatori la Noaptea Albă a Filmului Românesc

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/19_ziua/02 proiectie film cinematograf florin piersic tiff rp 09.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cea de-a doua ediţie a evenimentului Noaptea Albă a Filmului Românesc, desfăşurată pe 16 septembrie în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara a adunat nu mai puţin de 7.500 de spectatori.

Vedeta programului a fost în acest an filmul “Bună, ce faci?” (în regia lui Alexandru Maftei), care a reuşit să adune la Noul Cinematograf al Regizorului Român din Capitală şi la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca aproape 1.000 de spectatori. Cele două locaţii au găzduit şi proiecţia filmului de debut al regizorului Florin Şerban, “Eu când vreau să fluier, fluier”, la care au fost prezenţi peste 500 de cinefili.

La Cluj-Napoca, Cinema Florin Piersic şi Cinema Victoria au adunat pe parcursul evenimentului aproape 1.300 de spectatori.


Noaptea Albă a Filmului Românesc este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi susţinut de Centrul Naţional al Cinematografiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter