Actualitate

Accident cu două victime la Livada. Unui șofer i-a explodat roata de la mașină - FOTO

Două persoane au fost rănite ușor, joi după amiaza, într-un accident de circulație pe drumul care leagă Clujul de Gherla.

“Un bărbat, în timp ce conducea autoturismul pe DN1C Livada, din direcția Cluj-Napoca înspre Gherla, pe fondul unei explozii la roata stânga față, a părăsit partea carosabilă, a rupt un stâlp de electricitate și a avariat gardul unei societăți. În urma impactului au rezultat două victime, conducătorul auto și pasagerul, ambii răniți  ușor. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest. Acesta nu consumase băuturi alcoolice”, transmite IPJ Cluj.

Șoferul are 47 de ani, iar pasagerul 37 de ani, ambii fiind din Botoșani.


Pompierii au anunțat că nu au fost necesare operațiuni de descarcerare.

“O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe raza localității Livada, în jurul orei 17.00. Pompierii și echipajele medicale au acordat primul ajutor calificat pentru două persoane rănite ușor, care au fost transportate ulterior cu ambulanțele la UPU Cluj Napoca. Nu au fost necesare operațiuni de descarcerare, persoanele erau ieșite din autovehicul în momentul sosirii pompierilor la locul accidentului”, transmite ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter