Actualitate

Viorica Dăncilă, vizită la Cluj de ziua Europei! Contestatarii premierului vin să protesteze cu abecedare şi cărţi de colorat

Viorica Dăncilă va face o vizită joi, 9 mai, în Cluj-Napoca, însă se pare că nu va avea parte de cea mai calduroasă primire.

La ora 13.00, Viorica Dăncilă ar trebui să fie la Casă de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, iar la ora 14.00 la Spitalul de Oncologie din Cluj-Napoca. Premierul ar urmă să se întâlnească apoi cu medicii la Universitatea de Medicică și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”.

Pe reţelele de socializare circulă deja mai multe mesaj prin care contestatarii Viorică Dăncilă se organizează pentru un protest care se pare că va avea loc în faţa Casei de Cultură a Studenţilor.


,,Bun venit!", la 12.45 în fața Casei de Cultură a studenților unde, conform mass-media, aceasta va ajunge de la ora 13.00. Îi salutăm pe ieșeni și mâine le vom arăta împreună cum se conduc asemenea ,,personalități" către ieșirea din orașele noastre!
Infractorii și cei care îi susțin nu au ce căuta la Cluj.", este unul dintre mesajele transmise pe reţele de socializare.

Un alt mesaj îndeamnă contestatarii Vioricăi Dăncilă să se prezinte cu cărţi de colorat, cărţi de gramatică sau alte cărţi de clasa 1 în semn de ironie faţă de greşelile comise de premier.


"Dragi Clujeni,
Informatiile despre vizita premierului Dancila nu sunt foarte detaliate!
In primul rand va invitam sa veniti cu abecedare, carti de colorat, gramatica sau alte carti utile pentru nivelul unui copil de clasa 1.:) Premierul se va bucura cu siguranta", este un alt mesaj care circulă pe internet.

La Cluj-Napoca, premierul va fi însoțit de ministrul Sănătății Sorina Pintea și celebrul ministru al Agriculturii, Petre Daea. De la Cluj, oficialii vor merge vineri la Arad și Timișoara, iar duminică la Certeze, la Sâmbra Oilor.


 

Etichete: Viorica dancila
Ultimele Stiri
abonare newsletter